Har du forslag til en specifikation?

Besøg vores høringsportal her

Høringsportal

Fokusfødevarer.dk’s høringsportal er etableret for sikre alle lige adgang og mulighed for at give input i forbindelse med udarbejdelse af nye kravsspecifikationer eller i forbindelse med ændringer af eksisterende. Du kan frit uden login se alt hvad der er i høring og også kommentere på kravsspecifikationer, som er i høring samt foreslå en ny kravsspecifikation. Det kræver dog login at komme med forslag til ændringer af en eksisterende kravsskravsspecifikation. Det er 100% gratis at være bruger – du skal blot bede om at blive oprettet.

Der er dog en bagatelgrænse for hvilke ændringer der vil blive sat i høring – for mere om bagatelgrænsen klik her.

Ved indsendelse af forslag til en ny kravsspecifikation, vil dette blive behandlet på førstkommende faggruppemøde – disse møder afholdes 2 gange årligt – forår og efterår. Har du forslag til ændringer af et produkt som er i høring, vil man senest 14 dage efter endt høringsperiode modtage svar herpå.

Du kan nedenfor se en oversigt over de specifikationer der er indsendt forslag til. På listen kan du både se forslag til nye specifikationer samt ændringer til eksisterende specifikationer. Såfremt der ikke fremgår nogle kravsspecifikationer af nedenstående liste, er der ingen kravsspecifikationer i høring netop nu. Såfremt du ønsker at få besked om nye høringsforslag, skal du blot tilmelde dig vort nyhedsbrev via denne formular.

Kode Titel Type Høringsperiode Se mere
GKF 1.1 Kartofler, kogte, tilsat salt - 40-55 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.1.Ø Kartofler, kogte, tilsat salt - 40-55 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.2 Kartofler, kogte, tilsat salt - 35-45 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.2.2.Ø Kartofler, kogte, tilsat salt - 35-45 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.3 Kartofler, kogte, tilsat salt - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.3.2.Ø Kartofler, kogte, tilsat salt - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.4 Kartofler, skiver, kogte, tilsat salt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.4.2.Ø Kartofler, skiver, kogte, tilsat salt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.5.1 Kartofler, tern, kogte, tilsat salt - 12 - 15 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.5.2 Kartofler, tern, kogte, tilsat salt - 8 - 12 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 1.6 Kartofler, skrællede, kogte (til mos), ikke tilsat salt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 2.1 Kartofler, med skræl, kogte, tilsat salt - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 3.1 Bagekartofler store, med skræl, kogte, ikke tilsat salt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.1 Kartofler, rå, skrællede - 40-55 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.1.2.Ø Kartofler, rå, skrællede - 40-55 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.1.3 Kartofler, rå, skrællede - 35-45 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.1.3.Ø Kartofler, rå, skrællede - 35-45 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.2 Kartofler, rå, skrællede - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.2.2.Ø Kartofler, rå, skrællede - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.3 Kartofler, skiver, rå, skrællede Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.3.2.Ø Kartofler, skiver, rå, skrællede Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.4.1 Kartofler, tern, rå, skrællede - 12-15 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.4.1.Ø Kartofler, tern, rå, skrællede - 12-15 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.4.2 Kartofler, tern, rå, skrællede - 8-12 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.4.2.Ø Kartofler, tern, rå, skrællede - 8-12 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.5 Nye kartofler, rå, grydeklar - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GKF 5.5.Ø Nye kartofler, rå, grydeklar - 25-40 mm Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GK 1.1.2.Ø Bagekartofler, vaskede - min. 150 g. Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF B.1.2.Ø Bananer (Musa ’ Cavendish’ og ’Gros Michel’) Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF B.1.3.Ø Grønne bananer (Musa ’Cavendish’ og ’Gros Michel’) Ny specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF Æ.1.4.Ø Æbler (Malus domestica Borkh.) - Rød Aroma Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF Æ.1.5.Ø Æbler (Malus domestica Borkh.) - Royal Gala Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF Æ.1.6.Ø Æbler (Malus domestica Borkh.) - Golden Delicious Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF Æ.1.8.Ø Æbler (Malus domestica Borkh.) - Rød Elstar Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF Æ.1.9.Ø Æbler (Malus domestica Borkh.) - Rød Ingrid Marie Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF A.1.1 Ananas (Ananas comosus L.) - > 1.500 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF A.1.3.Ø Ananas (Ananas comosus L.) - > 1.300 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.1 Meloner (Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. Et Nakai) - Vandmelon, kernefattig Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.1.Ø Meloner (Citrullus lanatus (Thunb.) Matsum. Et Nakai) - Vandmelon, kernefattig Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.2 Meloner (Cucumis melo L.) - Frøskindsmelon (Piel de Sapo) Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.3 Meloner (Cucumis melo L.) - Honningmelon Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.3.Ø Meloner (Cucumis melo L.) - Honningmelon Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.4 Meloner (Cucumis melo L.) - Cantaloupe Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.4.Ø Meloner (Cucumis melo L.) - Cantaloupe Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.5 Meloner (Cucumis melo L.) - Galia Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF M.1.5.Ø Meloner (Cucumis melo L.) - Galia Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
GF R.1.1.Ø Rabarber (Rheum rhabarbarum L.) Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.1 Leverpostej, grovhakket, bagt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.1.Ø Leverpostej, grovhakket, bagt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.3 Leverpostej, finthakket, bagt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.3.Ø Leverpostej, finthakket, bagt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.4 Paté med hvidløg Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.4.Ø Paté med hvidløg Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.5 Paté med valnød Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.6 Paté med peberkorn Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 13.6.Ø Paté med peberkorn Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.1 Frikadeller - 55 - 70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.1.Ø Frikadeller - 55 - 70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.2 Frikadeller - 25 - 35 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.2.Ø Frikadeller - 25 - 40 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.2.2 Frikadeller, special-, oksekød, eks. græske, spanske - 55 - 65 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.3.1 Kyllingefrikadeller - 60 – 70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.3.2 Kyllingefrikadeller - 25 – 40 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.4.1.Ø Frikadeller af oksekød - 55 - 70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 3.5 Skinke i form (rund), sammensat, røget, kogt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 4.5 Rullepølse, kogt Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 15.1.2 Medisterpølse, afdrejet, kogt + - 50-70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 15.2.1 Medisterpølse, afdrejet, kogt - 110-130 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 15.2.2 Medisterpølse, afdrejet, kogt - 50-70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.1.1 Frankfurter - 100 - 125 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.2.1 Grillpølse + - 60-80 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.2.2 Grillpølse - 60-80 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.3.1 Wienerpølse - 50-70 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.4.1 Cocktailpølse, naturtarm, klippet - 7-12 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.4.2 Cocktailpølse, proteintarm, klippet - 10-15 g Ændring til specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 8.3.4 Roastbeef, med bruningskrydderi Ny specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 16.3.2 Wienerpølse - 50-70 g Ny specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.1.1 Frikadeller - 55-70 g Ny specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023
P 14.1.2.1 Frikadeller - 25-35 g Ny specifikation 16.01.2023 - 13.02.2023