Har du forslag til en specifikation?

Besøg vores høringsportal her

Høringsportal

Fokusfødevarer.dk’s høringsportal er etableret for sikre alle lige adgang og mulighed for at give input i forbindelse med udarbejdelse af nye kravsspecifikationer eller i forbindelse med ændringer af eksisterende. Du kan frit uden login se alt hvad der er i høring og også kommentere på kravsspecifikationer, som er i høring samt foreslå en ny kravsspecifikation. Det kræver dog login at komme med forslag til ændringer af en eksisterende kravsskravsspecifikation. Det er 100% gratis at være bruger – du skal blot bede om at blive oprettet.

Der er dog en bagatelgrænse for hvilke ændringer der vil blive sat i høring – for mere om bagatelgrænsen klik her.

Ved indsendelse af forslag til en ny kravsspecifikation, vil dette blive behandlet på førstkommende faggruppemøde – disse møder afholdes 2 gange årligt – forår og efterår. Har du forslag til ændringer af et produkt som er i høring, vil man senest 14 dage efter endt høringsperiode modtage svar herpå.

Du kan nedenfor se en oversigt over de specifikationer der er indsendt forslag til. På listen kan du både se forslag til nye specifikationer samt ændringer til eksisterende specifikationer. Såfremt der ikke fremgår nogle kravsspecifikationer af nedenstående liste, er der ingen kravsspecifikationer i høring netop nu. Såfremt du ønsker at få besked om nye høringsforslag, skal du blot tilmelde dig vort nyhedsbrev via denne formular.

Kode Titel Type Høringsperiode Se mere